2011. április 20., szerda

Egy kis változás

Már napok, hetek (sőt, inkább hónapok) óta érlelődik bennem ez az egész...



... mostantól (határozatlan ideig) megszűnik a Pusztaház naplóként működni. Legalábbis írásos formában. (Fényképek lesznek még valószínűleg. :) )



Nincs semmi baj!!! Mielőtt még bárki valamilyen tragikusra gondolna :)



Egyszerűen csak azt érzem, hogy most nem ég bennem semmiféle közlési vágy. Sőőőőt. Kicsit furcsa is visszaolvasva látni a korábbi "kitárulkozásaimat" :)



A mindennapjainkban pedig semmiféle változás nem következett be. Egyszerűen most az van a fejemben, hogy nem akarom, hogy bárki az életünk sorait olvassa, a privát fotóinkat lássa.... és itt természetesen nem az állandó olvasóimra, látogatóimra gondolok.



Persze, mint azt feljebb írtam, képek még biztosan lesznek, és természetesen, ha lesz valami (NAGYON) közlendőm, akkor nem fogom magamban tartani :)



... és képek (még márciusból):








4 megjegyzés:

  1. Jaj ezt a postot most szomorúan olvastam, nem lehetne hogy privátként működjön tovább és csak meghívott olvasók olvashassák. Kíváncsian vártam minden új bejegyzést, és várok továbbra is kedvenc blogíróimtól.

    VálaszTörlés
  2. Szeretettel ölel egy "szintén zenész". Egyébként hiányoznak az írásaid...
    üdv,
    éva

    VálaszTörlés
  3. Kedves Házunktája! :) Köszönöm a Kedves sorokat. Igazából nem is tudtam Rólad :) Mint láthatod is, nem szűnik meg a blog, egyszerűen csak most egy kis szünetre van szükségem írásilag. Az életünk azért zakatol tovább, és biztos vagyok benne, hogy lesznek még bejegyzéseim. Így remélem fogsz még nálam olvasni kedvedrevalót :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Éva!
    KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM :)
    Te vagy az egyik Kedvenc bloggerem, így különösen Kedves Tőled, amit írtál. :)

    Én is mindig örömmel, mosolyogva olvasom az írásaidat :)

    Nem tudom, hogy miért van ez nálam. Miért érzem szükségesnek a "szünetet"?! Nem tudom. Most így érzem. De jövök még :)

    Köszönöm!Szilvi :)

    VálaszTörlés