2009. december 2., szerda

Még a végén nagyon belejövök :D - avagy újabb téli dekorelemek

Bizony :) és ezeket is én vagdostam és ragasztottam és ... :D

A gyerekek szobájának ablakából lekerültek a virágok és a lepkék. Ilyenkor mindig olyan rossz. Én az a típusú ember vagyok, aki még egy mozijegyet is megőriz. Képtelen vagyok kidobálni az amúgy teljesen felesleges dolgainkat is. Tudom, hogy ez nem jó. Sőt, néha rászánom magam, na és akkor aztán repül minden könyörtelenül. Inkább át sem nézem tüzetesen a kidobandókat, nehogy valamin megessen a szívem :)

Hát így van ez az ablakmatricákkal is. Olyan szépek, és kedvesek voltak nekünk. Így szépen eltettem őket egy tasakra. Persze tudom, hogy már az életben nem fognak kikerülni egy ablakunkra sem, és a következő "giga"takarításnál ők is kukába kerülnek. Most mégis így a jó. Nekem :)

A hóembereket már egy hete elkészítettem. Az alapötlet innen származik. Olyan kedves, mosolygós hóemberek, egyből belopták magukat a szívembe.

A hópelyheket pedig éjjel készítettem. Először még
nlcafe - ról letöltött sablonok segítségével, aztán a végén már rajzoltam is egyet-kettőt, hiszen ugye nincs két egyforma hópehely :)

Készült még Mikulás is, de az szigorúan 5-én éjjel fog kikerülni. És persze még ajtódíszünk sincsen. Szóval van még mit tennem. :)

Aztán jövőhéten megkezdjük az igazán sűrű decemberünket. Minden napra akad valami, de a lefontosabb: A LÁNYOK szülinapja
Már tervezgetem, szervezgetem. Aztán meglátjuk mi lesz kész, és mi nem (ugyanis előtte két napig disznóvágás lesz apósoméknél, millió mosogatással, főzéssel, sütéssel, kiszolgálással...) :)
Na de erről majd később, most csak a mai termés:

3 megjegyzés:

  1. Képzeld Ági, azonnal nekiálltam egynek én is. Köszi az ötletet! Itthon maradt két lányom sikongatott örömében! Tudod mit árulj el? Hogyan és mivel ragasztottad ki az ablakra, hogy ne látszódjon a túloldalról csúnyán.
    Ágnes

    VálaszTörlés
  2. Szia Ágnes!
    Kétoldalú ragasztóm van itthon, abból végtam ki kis négyzeteket. Egy kicsit így is látszik, de nem feltűnő.
    De (bár nem tudom milyen ablakotok van) nekem még volt egy olyan ötletem is, hogy felülre a keretre ragasztom, és onnan lógatom le damillal őket. Csak aztán ezt elvetettem, mert mi mindig az ablakban állva várjuk haza aZaput :) és úgy biztos az lett volna az első dolguk a lányoknak, hogy beleakadnak és leszakítják :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves SZILVI!

    Ne haragudj, hogy konzekvensen "leÁgiztalak " eddig.. a Pusztag nick névből nem is tudom miért én egyből Áginak kereszteltelek el.
    Köszi a választ és természetesen beszámolok az eredményről, valahogy most engem is megszállt az ihlet és az alkotóvágy.
    Puszi
    Ági (akit büntetésből elkersztelhetsz másnak)

    VálaszTörlés