2010. február 6., szombat

A Farsangi BÁL :)

Ma végre elérkezett a várva várt BÁL.

Egy kedves ismerősünk - akik egy ügyeskezű háromgyermekes édesanya - pár hete említette, hogy ő minden évben varr jelmezeket farsangra a gyermekeinek, és ha érdekel a dolog, menjünk el egyik este, és válogassunk.

Hát mi el is mentünk, és válogattunk is. Egy hatalmas bűrönd volt tele különböző jelmezekkel, és egyéb farsangi kellékekkel. Zsofka gyorsan ki is választott egy jelmezt magának. Úgy döntött, hogy idén Jázmin hercegnő bőrébe bújik. Kaptunk nagyon csajos "cicifixet" :), buggyos nadrágot, láncot.

Dorkuskám még nem tudott nyilatkozni, így helyette én döntöttem. :) Ahogy a bőröndben pakoltunk egyből beleszerettem a báránykás jelmezbe, és Dorkára ráadva.... hááát annyira zabálnivaló volt benne (szerintem).

Zsofka jelmezéhez még biztos, ami biztos alapon tegnap éjjel készítettem egy stólát is, amit körben flitterekkel díszítettem. Ahogy tettem-vettem, észre sem vettem, hogy hogy elrepült az idő. Mire készen lettem fél hármat mutatott az óra. :) De megérte. :)

A bál délután 4 órakor kezdődött. Volt idén is zene-móka-kacagás, az óvónénik is igazán kitettek magukért. Dorkus eleinte kicsit meg volt szeppenve, de amikor a zsákbamacskára került sor, már ő is felbátorodott, és nyomta a táncitáncit :)
Ja igen, ha Dorka. Az arcocskája már szebb. Most zöldes-sárgás színben pompázik. Talán több szín nem lesz. Most már csak várjuk, hogy a duzzanat is teljesen lelohadjon.

A farsangi mulatozásnak este 7-kor lett vége, mert utána a fánksütő verseny következett, amit mi már nem vártunk meg. Két sugárzóan boldog, de ugyanakkor fáradt lánykámmal hazajöttünk egyik kedves óvónénink segítségével (aZuram eközben fellépett a kiscsapattal, így sajna nem tudott eljönni).

Jó volt nagyon :) Köszönjük :)

1 megjegyzés:

  1. Nahát, így könnyű farsangi jelmezt kitalálni!
    Csinik a lányaid! Zöldorrú bari :))

    VálaszTörlés