2010. július 6., kedd

Hogy én micsoda csodát láttam!!! :)

Bár már többször láttam (természetesen) életemben szivárványt, mégis mindig gyermekien rácsodálkozom. Amit azonban most láttam, olyat azelőtt még sohasem.... dupla szivárvány piciny falum égboltján :)

7 megjegyzés:

 1. Azta!!!!!!!!!!!!
  Nagyon vagány!
  Külddbe egyfotópályázatra!

  VálaszTörlés
 2. Tényleg csodás, nekem is volt alkalmam egyszer-kétszer dupla szivárványt látni!:)

  Szilvi, a blogom még nem zárt, a bejegyzést inkább azért vettem le, mert végül bizonytalan lettem a döntésemet illetően. Gondolkodtam és még gondolkodom a dolgon, de végülis az is igaz, hogy még semmi negatív dolog nem történt velem, velünk a blog miatt, pedig nyilvános és jópár éve már annak. Még nem tudom, mi legyen, de ha meghívófüggővé teszem, írd meg az emailcímedet az edithreceptjei@gmail.com címre, kérlek.
  Köszi azért. :)
  Puszillak,
  Edith

  VálaszTörlés
 3. Szia Huncut Pankám!
  Köszönöm, Kedves vagy, hogy ezt mondod. De én a képeimet sosem tartom alkalmasnak egy fotópályázatra :) olyan kis "vigyorisak", az enyémek :) de nem látom őket "hűdeállat" fotónak :)

  VálaszTörlés
 4. Edith!
  Köszi, fel is jegyzet a címed :)

  Hát igen, én is sokszor ugyanezen tipródom, de eddig mindig az győzött, hogy marad a blog nyilvános.

  VálaszTörlés
 5. Edith: nem jegyzet, hanem jegyeztem :D

  VálaszTörlés
 6. Az a baj a mai világgal szerintem, hogy mindennek "hűde állatnak" kell lennie. Ez a anyg átlagos elvárás.Egy "egyszerű" kis dupla szivárvány már kit érdekel.
  Engem igen.
  És én még tényleg soha nem láttam ilyet. És tetszik.
  Nekem a fotózás jobban a pillanat elkapásáról szól nem a külsőségekről, beállításról, photoshopról meg a retusról. Persze lehet ezt is jól csinálni. De mostanság sztem túlzásba viszik az alkalmazásukat. Zalánról és perzse a többi gyerekről is azok a fotók tetszenek mindig a legjobban, amiket "elkapott" a fotós. Nem azok amik valamilyen különleges helyen, csodaszép ruhában, szépen "berendezve". Ez a szivárvány ott volt a kis falutokban az égen. Szerintem megérdemli, hogy egy picit csodáljuk, nemde Vigyori?

  VálaszTörlés