2009. július 10., péntek

Első kiállítás :)

Nem, nem, semmi komoly, egyszerűen csak kitaláltam, hogy a lányok által készített műveket kiteszem egy jól látható helyre (természetesen lakáson belül - most épp az étkezőnkben) :), ők pedig bezsebelhetik a dícséreteket , kritikákat :)

Persze egy idő után így tele lenne a lakás, szóval mindig csak friss kreálmányok kerülnek majd ki :) a többit meg eltesszük egy nagy dobozba, hogy meglegyenek. Olyan jó visszanézni Zsofka első rajzos próbálkozásait, én aztán őrzöm még a legkisebb salátapapírt is.

Olvastam valamikor egy olyan falfestékről, ami megszáradva mágnesessé válik. Nagyon gondolkodom rajta, hogy a gyerekszobában egy nagyobb felületet befestünk ilyen módon, mert ott aztán lenne hely :)

Most a kezükkel festettek a lányok. Dorka többnyire a ruháját és a szája körüli területet célozta meg. Zsofka viszont már ügyesen próbálkozott virágokkal, lepkével, elefánttal, tengerrel, halakkal, és persze most is készült kézlenyomat a nagyiknak, mint minden alkalommal, amikor festünk :D ez már ehhez tartozó műveletté vált.

Íme tehát első kiállításunk a Pusztaházban :) ha bárki erre jár, várjuk szeretettel :)



1 megjegyzés: