2009. január 29., csütörtök

Ide is tartozunk

Történt egyszer nagyon régen (2005 áprilisa körül), hogy a neten olvasgatva egy fórumra bukkantam. 2006. januári babások. Akkoriban derült ki, hogy egy élet növekszik a pocakomban. Egy korábbi vetélés miatt nem nagyon akartuk világgá kiáltani a boldogságunkat (a rokonaink, ismerőseink körében), viszont olyan jó lett volna mégis kicsit kiadni magunkból az örömhírt. Így kezdetben, - az első pár napban - csak olvastam a többi hasonló cipőben járó kismama hányós, boldog, letört és egyéb történeteit. Aztán vettem a bátorságot, és én is írni kezdtem. (Akkoriban még úgy volt, hogy Zsofka január 1-re várható).

Azt hiszem elmondhatom, hogy egy csodálatos társaság jött itt össze. Hiszen lassan már negyedik éve , hogy megosztjuk egymással a babatáplálás, alvás, házasélet bodogságai-nehézségei témákat. Most ugye - a gyerkőcök koránál fogva - egyre inkább az ovikezdés kerül szóba....

Évente van találkozónk... és ilyenkor jó látni, hogy melyik kislány-kisfiú mekkorát nőtt, mennyit fejlődött egy év alatt.
IDÉN NYÁRON TÖREKI :) itt lesz találkozónk... remélem semmi nem jön közbe, és ott lehetünk.

És hogy miért is írom le ezt a történetet? Zazi anyukája (HUNCUT PANKÁM), létrehozott nekünk egy
blogot, ahova gyakorlatilag meghív bennünket (a többi anyukát) társszerzőnek. Számomra ez nagyon kedves, és megtisztelő. Így élni is fogok a lehetőséggel :)
KÖSZI Panka :)

1 megjegyzés:

  1. Én is írtam egy-két topikba, de sajnos mindegyik lassan-lassan kihalt. Még néha-néha ír valaki, aztán napokig, hetekig senki, egy-egy köszöntés, és ennyi. Van egy másik (még) aktív topik, a Borókám-korú manókkal, na, ott nagyon jó a társaság, de még nem sokan találkozgattak egymással csak néhányan. Sajnos, a távolság miatt én az összes ilyenből kimaradozok. de ennyi baj legyen!:)
    Puszi
    (Jaj, én Boróval dec. 31-ére voltam kiírva!:D)

    VálaszTörlés