2009. február 24., kedd

Fogas téma

Vééégre - megint csak ezt tudom írni. Ez az az öröm, ami ért bennünket az elmúlt héten. :)

Dorkával épp a szokásosnak mondható Bizsirí-bizsirí gombocska játékunkat játszottuk, amikor a nagy kacagások közepette, a nap beszűrődő sugarai megcsillantak két kis apró gyöngyszemen. Dorka két rágófogai ezek, jobb és bal oldalon is felül. Így kettővel kevesebb. Juhhhéj. :)

1 megjegyzés:

  1. Naná, hogy örülünk az ilyesminek! Sőt, az apróbb örömök az igazi örömök. Aki az apróságoknak örül, megérdemli a nagyobb örömöket is. NA, én most jól megaszontam! Gratulálunk és irigykedünk a két rágófog miatt. Borónak csak az egyik van kinn fenn (de elöl lenn még csak 3 van!:O) és a másik útban, de eléggé megkeseríti az éjszakáinkat a dolog. Majd kibújnak!
    Remélem, Zsofka már jól van! Sajnos, nincs mit tenni ez ellen. Tudod, régebb más volt a levegő, másak voltak a telek, nem volt ennyi vegyszer, mű dolog az ételekben, amik mind, mind aláássák manapság az immunrendszer "hitelét".
    Igaz, Kriszta kisebb is, mint Zsofka, de sokan unszoltak, hoyg menjen már múlt ősszel oviba. Arra gondoltam, hoyg az sem mindegy, hoyg Boróka mennyi idősen találkozik egy-egy bacival. Gondolom, egy évvel később mégiscsak jobb.
    Puszi

    VálaszTörlés