2009. február 11., szerda

Képeslapok és egyebek

Ma is nekiültünk kreatívkodni.
Bár tudom, hogy Húsvét még nagyon messze van, mégis készítettünk három képeslapot - ugyanis úgy döntöttem, hogy idén szakítva az eddigi "hagyománnyal" nem veszek boltban képeslapot, hanem csak olyat küldünk Szeretett Barátainknak, Rokonainknak, amiket mi készítünk. Bár ennek a háromnak a színvilágán még erősen látszik, hogy most bizony tél van és sötét, és hideg, de még van időnk elővenni a világosabb papírokat, és mindenkinek személyre szabott üdvözlőlapot gyártani.

Zsofka (Banna) festett is ma. Cicákat hóban. (A cicákat nem találom, valószínűleg akkora a hó :), de a lábnyomukat már határozottan látom) :)


Dorka is ceruzát ragadott, melynek a végeredménye nem egy remekmű, hanem egy kiharapott ceruzahegy lett :)

3 megjegyzés:

  1. Mennyire koncentrálnak mindketten!!!:) Nagyon édesek és gyönyörű művek születtek! Azért még eléggé látványos ilyen téren az a 3 hónapnyi különbség Zsofka és Krisztám között.
    Dorkának gratulálunk a fogacskához! Képzeld, Borónak a 7. fogacska után egy felső kisörlő bújt ki, most szenved egy másik örlővel, de lent, elöl, még mindig csak 3 fogacskája van!:D Remélem, az ezutáni fogacskák hamarabb méltóztatnak kibújni, mármint kevesebb szenvedéssel!
    Puszi: Edith

    VálaszTörlés
  2. De tündériek :) A pufók kis pofikájuk nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Majdnem elfelejtettem: jd47@citromail.hu - írd meg az e-mail címedet és küldöm a meghívót, ha még mindig szeretnéd :)

    VálaszTörlés