2009. augusztus 25., kedd

Augusztus 20.

Hát itt vagyok.

Túl egy – illetve összesen három - csodálatos István, a király előadáson. Egy gyönyörű ausztriai kiránduláson. Egy ovikezdésen.

Augusztus 20. István, a király. Hatalmas siker volt. Becslések szerint 3000 ember volt kíváncsi erre a lelkes előadók által megénekelt történetre.

Számunkra mindenképp élmény volt. A gyerekeknek egy jó kis terápia. Dorka félénksége mondhatni már a múlt, Zsofka pedig sokkal vagányabb lett :) Csodás volt látni Férjuramat, a sikereit, ahogy sikítva üvöltött a tömeg az ő meghajlásakor. De persze nem csak őt lehet kiemelni, tényleg mindenki kitett magáért. 70 fős volt a „stáb” :) Mindenki beleadott apait-anyait. A siker akkora volt, hogy 23-án vasárnap két előadást is kellett még tartani egymás után. Ezek már a művelődési házban voltak bemutatva, ahol egyszerre tudomásom szerint 400 ember fér el. Mindkétszer teltházas előadások voltak.

Ma a helyi lapokban is nagyon jókat írtak az előadásokról. Megyei szinten is kiemelkedő színvonalról beszélve, rendezőt dicsérve, résztvevőket említve.

Nem is tudok többet írni róla, mint azt, hogy csodálatos volt, és fantasztikus nagy öröm volt részesévé válni. ….

Augusztus 20. Nekem mindig elég vegyes napom. 28 éves lettem. Amikor elérkezik a tűzijáték mindig elindul bennem egy számvetés az eddigi életemről, tetteimről, töprengéseimről, emberi kapcsolataimról. A tűzijáték percei alatt idén is könnyeztem egy kicsit, hiszen ilyenkor a nagy elmélkedés közepette a sok jó és kedves dolog mellett eszembe jut szomorúság is…

… de persze a könnyek az előadás sikerének, Drága Jó Férjemuram örömének is szóltak :)Büszke vagyok RÁD!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése