2009. február 19., csütörtök

-15 fok

Ma ennyit mutatott a hőmérő reggel. Hideg van, de süt a nap, így a kedvem mégsem annyira borús. Tegnap megint sétáltunk egy hatalmasat. Valahogy amikor ilyen verőfényes napsütés van, olyankor egészen másként látom még ezt a februári havat is :)

Szegény orgona is azt hitte, hogy már itt a tavasz:






Zsofka ma itthon maradt, mert éjjel csúnyán, és sokszor köhögött. Nem vagyok egy aggódos típus, de azért éjjel már nálam is elszakadt a cérna. Zsofkám hajlamos a fulladásra, és tegnap éjjel bizony ezt erősen be is mutatta. Nem használt sem a szirup, sem a Ventolin pipa... csak a friss hideg levegő.

Persze munka is ilyenkor van a legtöbb, így délelőtt "egymásra bíztam" a két leányzómat :) Persze közben fél szemem rajtuk volt , és készítettem egy-két "lesifotót" is :)

4 megjegyzés:

  1. Milyen szépen játszanak együtt! :) Sajnos az enyémek már sokat civakodnak, mióta nagyobbak. De persze egymás nélkül sincsenek meg.
    Sajnos mi is asztmásak vagyunk, én úgy tapasztaltam, a köhögéssel semmi nem tesz csodát. A Ventolin inkább csak a légszomjra jó, persze ez a legfontosabb. Nálunk a Baby Luf balzsam segített talán legtöbbet, onnantól, hogy száraz a köhögés, pedig elvileg asztmásoknak nem ajánlott. Szorítunk, hogy hamar meggyógyuljon a pici lány!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Jól látom, hogy te is Nógrádon élsz?
    Én is ! A zöldtorony az evangélikus templom.A férjem pedig a lelkésze. Ezért vagyunk mi a zöldtornyos lakói:-) Nagyon örülnék, ha valóban így lenne, és te is nem nógrádi nógrádi lennél:-) Mondhatnám, isteni csodának tartanám:-)

    VálaszTörlés
  3. Anyamanya!
    Köszi itt is a hozzászólást. Azóta már javulunk. :)

    VálaszTörlés
  4. Cila!
    Nógrád megyei vagyok :) Már három éve :) De nem Nógrád nevű településen lakom.

    VálaszTörlés