2009. február 24., kedd

Könyvkukacok

Pár hete meghívást kaptunk Zsofka keresztszüleitől egy kedves játékra, melynek neve: Könyvkukacok.

Amikor mi gondolkodás nélkül beszálltunk, az járt a fejemben, hogy hat embert (akiknek továbbítanunk kell a játékot, és akiknek 6 évesnél kisebb gyerekük van) nem lesz nehéz találni. Hát tévedtem. Sokan olyan érdektelenséget mutattak, vagy egyszerűen nem válaszoltak még a levelemre sem, ....pedig működik, mert....

.... mi megkaptuk a héten az első könyvünket egy Varga Ábel nevű kisfiútól, Lajosmizséről, akinek így ismeretlenül is nagyon szépen KÖSZÖNJÜK.

Egy gyönyörű verseskönyvet kaptunk.
Vár a víz alatt, ez a címe, és telis-tele van rövid, mókás versikékkel. Amióta megérkezett a postán, azóta csak ezt olvassuk :)

Szóval működik, és nagyon örülök, hogy valahol valakik ezt így kitalálták. Hiszen amikor csatlakoztunk, akkor azt mondtam, ha már egy könyvet is kapunk, akkor megérte. :) És nem anyagilag értem ezt, hanem akkor az azt jelenti, hogy mi is könyvekhez juttattunk sok-sok kisembert.
Ez pedig kezdő "szkreppeléseim" egyike :) De erről majd egy újabb bejegyzésben :)

3 megjegyzés:

  1. Ugyanígy jártunk, mint ti... Valakinek elküldtem MAgyarorszégra és visszaküldte nekem. Azt hittem sírva fakadok. Annyira rosszul esett! Sms-ben bocsánatot kértem a zaklatásért, mire azt írta, hoyg csak azért küldte vissza, hogy továbbadhassam másnak, aki hisz benne. De ha mindezt egy kis cetlire írja és beteszi a borítékba, semmi bajom nem lett volna, de így, nagyon rosszul esett. Mi is eddig 1 könyvet kaptunk. Ha nem is jön több, még akkor is megérte, szerintem.
    Ja, egyvalaki, akinek elküldtem, tudom, hogy továbbcsinálta, mert már érkezett könyv tőlük valakihez. A többiekről nem tudom. Mivel az illető még nem jelentett könyvet tőlük, gondolom, még ülnek a leveleken. A szomszédasszonyom is kinevetett: menj el, te, ki küld vadidegen embereknek könyvet? Hát, szerencsére: én, te, akitől mi kaptuk, akitől ti kaptatok és még sokan mások. Az ilyenek nem is érdemelték volna meg, hogy részt vegyenek benne.
    Jó olvasgatást, boldog további könyvvárást!:)
    Edith és a lányok

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, sajnos én is sok ilyet tapasztaltam, de remélem, hogy akinek általam érkezik könyve, Boldog lesz vele :)

    VálaszTörlés
  3. Én most akarom csak szétosztani a 6 levelet, pontosabban 5-öt, mert az egyiket már postára is adtam. Egyébként én is küldöm holnap a könyvet egy 3 és fél éves kislánynak. Remélem örül majd neki!

    VálaszTörlés